søndag 2. august 2009

2 Ting jeg har funnet ut..

Jenter bruker all for mye penger på sminke selv om det er finanskrise :

En ny studie viser at til tross for finanskrise selges det sminke som aldri før. Kvinner bruker tilsammen ca 12 milliarder kroner på sminke i måneden.Trolig kan man sette dette i sammenheng med "Leppestift-teorien", som går ut på at når kvinner ikke har råd til å kjøpe seg merkeklær, så kjøper de seg merkesminke, som for eksempel leppestift.Til tross for at det kalles leppestift-teorien, erd et faktisk maskara som er den mest populære sminkegjenstanden. Hele 62 % av de spurte kvinnene anså denne som essensiell.Deretter fulgte leppestift med 38 % og foundation med 37 %.Studien viste også at det særlig var i aldersgruppen kvinner 25 til 34 år som shoppet mer sminke.- Mange mennsker kjøper luksus, for å føler seg bedre, sier psykolog Cary Cooper.
Han sier at det er ikke ukjent at kvinner som føler seg nedfor ofte går til innkjøp av nye klær, sminke, bestiller frisørtime eller annen skjønnhetsbehandling for å føle seg bedre.
- Det løser ingen problemer, men det hjelper dem å føle seg bedre der og da.



5 ting du må tilgi kjæresten for (han lærer det aldri uansett)

- Størrelse på klesgaver. Han liker kroppen din, og husker den selvsagt. Men han treffer aldri riktig størrelse når han er ute og handler klær til deg, sikkert fordi han foretrekker deg naken. Ta det som et kompliment og tilgi hans totaltbom av gaveinnkjøp.

- Merkedager. Han husker dem ikke, for han bryr seg ikke like intenst som deg. Om kjæresten din virkelig husker deres to og en halv måneds-dag så er det for din skyld.

-Shopping. Shopping er og blir en kvinnes arena. Selv de mennene som liker å handle klær til seg selv, liker ikke å handle klær med deg. Desverre. Slik er menn og du er nødt til å kunne tilgi hans manglende shopping-entusiasme.

-Han har glemt oppvasken... igjen.Dette er og blir guttas lovlige synd. Han får heller gjøre det godt med litt fotmassasje eller lignende etter du har vært snill og tatt oppvasken for han.

-Bena på bordet. Dette evigvarende irritasjonsmomentet må du nok bare svelge, atter en gang. Han gjør det av refleks og kan nok aldri kvitte seg med uvanen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar