tirsdag 7. juli 2009

15 Tips : få kjæreste i sommer

1) LA HAN LÆRE DEG!
- Gutter har det med å interessere seg for sport. Be han om å gi deg privattimer, helst i en sport som inkludererer mye nærkontakt og muligheter for å rulle i gresset...

2) TEKST I VEI!
- Å flørte ansikt til ansikt kan være et mareritt. Bare tenk på all stamming, stotring og rødming som kan ødelegge for at han legger merke til hvor utrolig morsom og sjarmerende du er! SMS gir deg tid til å tenke oer hva du vil si, i tillegg til at du kan gå lengre i de flørtende hentydningene enn du egentlig tør. Men husk at han kan vise meldingene til andre, så ikke gå for langt!

3) GÅ TIL ANGREP!
- Gutter bruker lekeslåssing som et påskudd for å komme i kontakt med og ta på jenter, det er det eldste trikset i boka for å vise interesse. Men hvem har sagt at edet ikke kan snus på hodet? Gå til anskaffelse av en vannpistol og angrip!

4) ØV PÅ LIVREDNING!
- Det er jo livsviktig å kunne redde noen som er i ferd med å drukne! og for å praktisere munn-til-munn-metoden, må man jo naturligvis ha en treningspartner. Det sier jo seg selv.

5) LEK KIRSTEN GIFTEKNIV!
- Dobbel dating betyr at det alltid er noen i nærheten som kan dekke over pinlig stillhet eller ro deg ut av kleine samtale emner og ikke minst stille deg i et godt lys. Så begynn å hooke opp dine vennner med hans, gjør det nå!

6) TILBY PERSONLIG SHOPPER-SERVICE!
- Gutter er ikke kjent for å elske shopping , men også de trenger nye klær iblant! Hva er vel da bedre enn at du tar han med deg på en real runde hvor du a) får tilbringe hele dagen sammen med han og b) kan overøse han med en masse komplimenter?

7) SPØR OM SMØRE HJELP!
- Okey, dette er for den modige: Er dere på stranda sammen, spør om han ikke vil spøre deg med solkrem på ryggen, sier han jo, snakker vi den ultimate nærkontakten før du reker å si "sunblock"

8) INTERESSER DEG FOR INTERESSENE HANS!
- For noen guttter vil den største turn-on-en være ei jente som interisserer seg for det samme som han. men vær forsiktig, ettersom han antakelig vil være mistenksom og dermed avsløre deg rimelig kjapt dersom du faker.

9) STALK HAM!
- Du skal ikke skremme han, men det skader ikke å tilfeldigvis støte på han her og der- det vil få han til å huske deg og forhåpentligvis tenke på deg Ikke ligg i hagen hans med kikkert, men sørg for å være i nærhenten av han.

10) SPØR OM HJELP!
- Det er søre enkelt, men gjett om det funker! spør om han kan hjelpe deg med noe, hva som helst, egentlig. Han vil føre seg som tidenes macho-helt og du får mange sjangser til å fortelle han hvor bra og flink han er.

11) GJØR ET GOD GJERNING!
- Ingen burde trenge en grunn for å gjøre en god gjerning, men her er uansett en: Finn en måte å hjelpe et veldedig formål, og dra han med deg, ikke bare får dere noe bra sammen han vil også få øynene opp for ditt store hjerte!

12) FÅ JOBB I FAVORITT BUTIKKEN HANS!
- Denne er like enkel som den er genial: Funn ut hvor han handler og få deg jobb der, ikke bare vil det gi deg uttallige muligheter til å snakke med han, du vil få betalt for deg også!

13) TA DEN LANGE VEIEN HJEM!
- Hva så om det betyr du bruker litt ekstra lang tid hjem, hvis det betyr at du kanskje treffer på han? Omveier er en god ting, og bare innrøm det: Du har allerede gjort denne, flere ganger!

14) BLI VENNER MED VENNENE HANS!
- Gutter er enkle, så dersom en av kameratene han gir deg tommelen opp, vil han se på deg med økt interesse, eller endre bedre: Bli venn med broren hans, bare sørg for at alle partene vet hvem det er du er interesert i!

15) FOR GUDS SKYLD: FORTELL HAN DET!
- Høres ganske selvsagt ut, gjør det ikke? Det er naturligvis ikke så lett å fortelle han rettt ut at du liker han. men tross alt er det den eneste måten du kan være helt sikker på hvorvidt han har lyst til å tilbringe sommeren med deg eller ikke.
Masse lykke til, vi heier på deg!

->Kilde: Girls Juni -09

1 kommentar:

  1. Noen dårlige her...
    Men disse hadde nok funka på meg :D

    8
    9
    10
    11
    12: Den var genial!
    13; Enda bedre, jeg innrømmer at jeg har tatt omveier for å "tilfeldig" støte på folk...
    15

    SvarSlett