mandag 27. juli 2009

Blogg anmedelse av Bwlla <3

Anmeldelse :
Header: En veldig søt header, kanskje litt mørk, men utrolig søt. Det er en header som sier at Jeanette liker lys og varme. Bakgrunn: En bakgrunn som passer utrolig godt sammen med headere. Bakgrunnen er lett og fin, og den lyser opp bloggen til Jeanette. En utrolig fin helhet.

Innlegg: Jeanette er utrolig flink til å skrive om følelser og åssen hun har det og hvorfor hun føler det slik. Det er en veldig personlig blogg og hun er utrolig flink til å beskrive med detaljer om det hun skriver om. Jeanette er flink til å skrive i bloggen daglig, uten store opphold.

Konklusjon: Jeanette sin blogg er en veldig fin og lettlest blogg, men masse bilder og illusjoner av det hun skriver om. Bloggen har en fin bakgrunn og header som passer veldig godt til bloggen. Bloggen ser veldig ordentlig og ryddig ut.

Karakter: Jeg gir bloggen til Jeanette en 4'er. Det er en veldig spennende blogg og hun skriver om masse interesange ting. Bloggen ser ut til å ha en del lesere og det er utrolig, bra fordi det er en veldig bra blogg. Stå på Jeanette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar